Τρόποι Αποστολής

Όλες οι μεταφορές μας γίνονται από συνεργεία μεταφοράς που συνεργαζόμαστε χρόνια και παρέχουμε εμείς την εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων σας.

Γενική Πολιτική Μεταφορών

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται είτε με εταιρείες Courier, είτε με μεταφορικές εταιρείες για μεγάλα ή βαριά αντικείμενα.

Το κόστος μεταφοράς ορίζεται ανάλογα με το συνολικό κόστος της παραγγελίας και τον συνολικό όγκο των ειδών της παραγγελίας. Το σύστημά μας θα σας βγάλει αυτόματα το κόστος από μόνο του.

Χωρίζουμε τα είδη μας σε 3 βασικές κατηγορίες ανάλογα με τον όγκο τους: κατηγορία 1, τα πολύ μικρά (κινητά, ακουστικά, ανταλλακτικά μικρά κλπ), κατηγορία 2, τα μεσαίου όγκου (laptop, τηλεοράσεις μικρές, μικροσυσκευές κουζίνας κλπ) και κατηγορία 3 (ψυγεία, κουζίνες πλυντήρια, κλιματιστικά, τηλεοράσεις μεγάλες κλπ).

Αποστολές εντός Αττικής.

Το κόστος κατά μέσο όρο είναι:

 - 3.50€ ως 6.50€ κατηγορία 1.

 - 7.90€ ως 14.90€ κατηγορία 2.

 - 14.90€ ως 27.90€ κατηγορία 3.

Αποστολές εκτός Αττικής

Το κόστος κατά μέσο όρο είναι:

 - 3.50€ ως 8.50€ κατηγορία 1.

 - 9.90€ ως 22.90€ κατηγορία 2.

 - 14.90€ ως 49.90€ κατηγορία 3.

Προσοχή!!!

Υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα που δεν ακολουθούν την γενική πολιτική μεταφορικών. Για τα προϊόντα αυτά τα μεταφορικά θα καθορίζονται κατά την φάση ολοκλήρωσης της Παραγγελίας.

Τα παρακάτω προϊόντα σηματοδοτούνται με το παρακάτω σήμα στη σελίδα του προϊόντος.

 Offers

 

Χρεώσεις Αντικαταβολής και Τρόποι Πληρωμής

Η χρέωση αντικαταβολής είναι 2.50 Ευρώ ανά παραγγελία, όπου είναι αυτή δυνατή.

 

Τα κόστη που αναφέρονται είναι ενδεικτικά. Θα σας τα βγάζει πάντα το σύστημα από μόνο του. Υπάρχουν και περιπτώσεις που ενδέχεται το κόστος να πρέπει να υπολογιστεί από τον εκπρόσωπό μας, οπότε και θα σας καλέσει για το τελικό κόστος.

210 9961 260
Λειτουργούμε Δευτέρα ως Σάββατο 9-5